Čo vy na to? Ľubomír Moravčík

Čo vy na to? Ľubomír Moravčík

Po vedcovi Petrovi Celecovi a komikovi Milanovi Lasicovi, nás v prázdninovom režime  čaká rozprávanie veľkej futbalovej osobnosti. Ľudovít Jakubove požiadal o rozhovor Ľubomíra  Moravčíka, tvorivú osobnosť, posledného obdobia československej a vzniku novej Slovenskej reprezentácie. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ľubo Moravčík, vynikajúci futbalový internacionál, neskôr tréner i funkcionár.  Športovec, na ktorého môže byť hrdá Nitra, Slovensko i Československo.  Hral vo Francúzsku, na Korzike, v Nemecku, Škótsku, Japonsku a samozrejme aj  doma. Pýta sa Ľudovít Jakubove.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vynikajúci futbalista, možno viac uznávaný v zahraničí, ako doma, Ľubomír Moravčík. V čase najväčších úspechov hrával za škótsky Celtic Glasgow, pod vedením Jozefa Vengloša, najuznávanejšieho slovenského trénera. Aj o ňom sa s Ľubom Moravčíkom rozprával Ľudovít Jakubove.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ľubo Moravčík bol vynikajúci tvorca hry, ktorý slovenskému futbalu spravil dobré meno predovšetkým vo francúzskom Saint-Étienne a škótskom Celticu Glasgow, hoci hral i v Nemecku,  či Japonsku. A práve o zahraničných angažmánoch sa s ním dnes  rozpráva Ľudovít Jakubove.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každé ráno, tohto týždňa sa Ľudovít Jakubove zhovára s Ľubomírom Moravčíkom,  ktorý na klubovej úrovni robil slovenskému futbalu roky skvelú reklamu vo Francúzsku, Škótsku, ale i v Nemecku, a chvíľku aj v Japonsku. Na dnes sme si nechali dôležité momenty v reprezentácii. 

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame