Čo vy na to? Ján Lašák

Čo vy na to? Ján Lašák

Už je to viac ako 15 rokov, čo sa Slovensko stalo svetovým šampiónom v hokeji. Naši boli v tom čase naozaj dobrí, ba z roka na rok lepší. V bránke bol oporou hlavne Ján Lašák, ktorý okrem bronzu do 20 rokov má aj všetky tri kovy z majstrovstiev sveta, navyše bol prvým slovenským gólmanom, ktorý nastúpil aj v NHL. Ľudovít Jakubove sa ho opýtal: 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa  Ľudovít Jakubove rozpráva s  Jánom Lašákom, brankárom šťastného, medailového obdobia slovenského hokeja. Majster sveta, dvojnásobný majster Česka, so skúsenosťami z NHL, 4 klubov KHL aj fínskej ligy sa  v lete   zúčastnil aj dvoch brankárskych sústredení.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ján Lašák. Ktorý hokejový fanúšik by ho nepoznal... Má všetky tri kovy z majstrovstiev sveta, a navyše juniorský bronz. Bol prvým slovenským gólmanom v NHL, chytal v KHL, Fínsku, je českým majstrom s Pardubicami i Libercom.  Dnes sa ho Ľudovít Jakubove opýtal na tzv. brankársku dlhovekosť.  

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V čase na prelome tisícročia, kedy sa slovenskí hokejisti dostali do úzkej svetovej špičky a naša reprezentácia dokázala poraziť naozaj každého, sa brankár Ján Lašák , stal jedným zo športových miláčikov národa. Dnes sa s ním Ľudovít Jakubove rozpráva o pôsobení v štúdiu, keď spolu-komentoval hokejové prenosy.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Napriek horúcemu letu sa pomaly blíži aj hokejová sezóna., Naopak  rozhovory s prvým slovenským brankárom v NHL a majstrom sveta Jánom Lašákom, dnes uzavrieme. Ľudovít Jakubove sa ho tentoraz opýtal na letné prázdniny.  

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame