Začína sa nitriansky Agrokomplex

Začína sa nitriansky Agrokomplex

Práve v týchto chvíľach sa v Nitre opäť na štyri dni spúšťa veľké mravenisko najväčšej výstavy na Slovensku – 44. ročníka medzinárodného poľnohospodárskeho a potravinárskeho veľtrhu Agrokomplex. Živé a úspešné zvieratá, zdravé potraviny, regióny Slovenska, ukážky výroby tradičných potravín, ale aj záhradkárske políčka a mnoho mnoho ďalších zaujímavostí pre laickú i odbornú verejnosť. Aj to čaká na vás ak prídete počas štyroch dní do Nitry. Už od dnešného popoludnia sa bude aj diskutovať. Nielen medzi odborníkmi, ale aj širokou verejnosťou o tom, ako byť sebestačný v dorábaní potravín. Odborné diskusie sú v pavilóne A. Viac nám o nich povie Martin Jurčo.  

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Medzinárodný poľnohospodárky a potravinársky veľtrh Agrokomplex vstupuje dnes do 44. ročníka a potrvá až do nedele. My hovoríme aj o okrúhlych stoloch v pavilóne A, kde nájdete aj stánok zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. Okrem súťaží a drobných darčekov pre tých, ktorí majú mať odvahu zapojiť sa do kvízu to bude hlavne odborná diskusia – odborníkov a návštevníkov veľtrhu.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Súčasťou Agrokomplexu je aj jazda Nitrianskej poľnej železnice, otvorenie nového amfiteátru, ale aj bohatá ponuka Slovenského poľnohospodárskeho múzea.  Na Agrokomplexe stretnete aj našich kolegov z Reginy Západ. Už od 14. vysielame Záhradkárov s profesorom Ivanom Hričovským zo stánku pred pavilónom M1 a v sobotu našu Panorámu a Hudobné pozdravy.

Galéria

Agrokomplex 2015 - beseda.JPG
Autor a foto: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame