Deti spoznávajú hospodárske zvieratá

Deti spoznávajú hospodárske zvieratá

Užívate si prázdniny spolu s vašimi ratolesťami plnými dúškami a cestujete na výlety do rôznych regiónov západného Slovenska? V bedekri nájdete, že obec Hrubá Borša v okrese Senec ponúka množstvo zaujímavostí pre turistov, ale aj pre cyklistov. Ak si chcete oddýchnuť  v tichom prostredí, tak z hlavnej cesty vás orientačné tabule navedú na farmu s malou zoologickou záhradou.  Miroslav  Würfl sa najskôr majiteľa Ladislava Agárdiho opýtal, kedy sa rozhodol presťahovať z mesta na vidiek. 

Deti spoznávajú hospodárske zvieratá - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kone, kozy, lamy, ovce, pávy, husi, sliepky, králiky či mangalice - všetky tieto zvieratá nájdete na hospodárskom dvore v Hrubej Borši len niekoľko kilometrov od  Senca.  Miroslav Würfl bol na prehliadke farmy spolu s majiteľom Ladislavom Agárdim, ktorý cez prázdniny nezabúda ani na deti.

Deti spoznávajú hospodárske zvieratá - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sme boli  s Miroslavom Würflom  na farme v Hrubej Borši neďaleko Senca. Ak si chcete pozrieť zvieratá, zajazdiť na koni alebo pripraviť pre deti počas prázdnin nezabudnuteľné popoludnie, možno je to aj pre vás tip na výlet, lebo na svoje si prídu malí i veľkí milovníci prírody.

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame