Vinári už začali spracovávať slamové víno

Vinári už začali spracovávať slamové víno

Slovensko patrí medzi hrdé vinohradnícke a vinárske krajiny. Hoci v produkcii vína nie sme práve európskym obrom, ale skôr trpaslíkom, kvalitou sa môžeme porovnávať s tými najlepšími. Aj naši vinári si potrpia na kvalitné víno a rovnako aj na rôzne delikatesy. K nim jednoznačne patrí aj slamové víno, ktoré sa v tejto sezóne konečne dostalo do lisu. Viac Jana Obrancová 

Vinári už začali spracovávať slamové víno Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slamové vína sú najmä pre milovníkov sladkých vín. Odborníci odporúčajú podávať ich pred posledným hlavným jedlom ako digestív, alebo aj ako dezert na záver stolovania.

Autorka: Jana Obrancová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame