Články / Rady, tipy, recepty

Na darovanie dvoch percent zostáva posledných pár dní

Na darovanie dvoch percent zostáva posledných pár dní 25. 04. 2018 | 13:52

Dane musí platiť každý z nás, o tom sami veru rozhodovať nemôžeme. 

Patizónové krokety

Patizónové krokety 25. 04. 2018 | 11:37

Patizón je ľahko stráviteľný a má vysoký obsah vlákniny. 

Fórum: Rady o dedení

Fórum: Rady o dedení 25. 04. 2018 | 06:53

Dedenie po smrti príbuzných má svoje pravidlá.

Ako sa stať úspešný

Ako sa stať úspešný 25. 04. 2018 | 06:45

Tento týždeň sa v našom seriáli pokúsime pozrieť na úspech. 

Roastbeef

Roastbeef 24. 04. 2018 | 11:37

Hovädzie mäso je biologicky veľmi hodnotné.

Fórum: Problémy s parkovaním

Fórum: Problémy s parkovaním 24. 04. 2018 | 06:53

Aj vy sa nám môžete zveriť s vašimi problémami, tipmi a námetmi v rubrike Fórum.

Šošovicové fašírky

Šošovicové fašírky 23. 04. 2018 | 11:37

Šošovica je zázračná potravina.

Fórum: Rýchlo čítané správy

Fórum: Rýchlo čítané správy 23. 04. 2018 | 06:53

Program Rádia Regina môžete svojimi pripomienkami obohatiť aj vy, milí poslucháči. 

Slivkové knedle

Slivkové knedle 20. 04. 2018 | 11:37

Veronika Palušová nám ponúka recept na slivkové knedle.

Fórum: Sú slovenské potraviny slovenské?

Fórum: Sú slovenské potraviny slovenské? 20. 04. 2018 | 06:53

Chované v Belgicku, zabité v Poľsku, balené na Slovensku... 

Živé vysielanie
??:??