Články / Rady, tipy, recepty

Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch

Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch 20. 02. 2018 | 11:37

Aj vy máte niekedy pocit, že varíte dookola stále to isté?

Ako produkovať menej odpadu

Ako produkovať menej odpadu 20. 02. 2018 | 06:46

V roku 2016 bolo na Slovensku prevádzkovaných 112 skládok odpadov. 

Skačiansky guláš

Skačiansky guláš 19. 02. 2018 | 11:37

Po celý tento týždeň budeme pripravovať skačianske  špeciality

Poisťovací podvod

Poisťovací podvod 19. 02. 2018 | 10:22

Poisťovacie podvody existujú odkedy sú na svete poistné zmluvy. 

Zapekané palacinky

Zapekané palacinky 16. 02. 2018 | 11:37

Uspokojíme všetkých tých, ktorí si v pôstnom období vychutnávajú bezmäsité jedlá.

Starostlivosť o počítač

Starostlivosť o počítač 16. 02. 2018 | 06:46

Tento týždeň sa venujeme starostlivosti o počítač. 

Pohánka so špenátom a červenou šošovicou

Pohánka so špenátom a červenou šošovicou 15. 02. 2018 | 11:37

Dnes siahneme po tradičnej plodine Slovenska, aj keď trochu zabudnutej.

Hliva na cibuľke s čerstvým tymiánom

Hliva na cibuľke s čerstvým tymiánom 14. 02. 2018 | 11:37

Naše Kulinárium opäť obohatí foodblogerka Henrieta Peškovičová- Kundrátová.

Kváskový chlieb

Kváskový chlieb 13. 02. 2018 | 11:37

To, čo kedysi chutilo našim predkom, začína dnes chutiť aj nám. 

Polievka Hokkaido s pečenými paradajkami a karfiolom

Polievka Hokkaido s pečenými paradajkami a karfiolom 12. 02. 2018 | 11:37

Henrieta Peškovičová- Kundrátová  je propagátorka zdravej výživy. 

Živé vysielanie
??:??