Mäsové guľky zapekané v kyslej kapuste

 Mäsové guľky zapekané v kyslej kapuste

 Mäsové guľky  zapekané v kyslej kapuste, ktoré si dnes pripravíme, vraj budú chutiť všetkým. Tvrdí odborníčka na školské stravovanie a výživy Daša Ostertágová. Jej kuchárskemu umeniu sa prizerá Beáta Repíková.

Mäsové guľky zapekané v kyslej kapuste Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Potrebujeme: 100g teľacieho mäsa, 10g cibule, 10g netučného syra, 20g uvarenej ryže, 80g kyslej kapusty, 2dl mlieka, 10g nátierky, soľ a olej. 

Postup: teľacie mäso odblaníme, pomelieme, pridáme cibuľu, uvarenú ryžu,    postrúhaný syr, majorán a štipku soli. Pomiešame  a tvarujeme  guľky. Potom dáme na plech kyslú kapustu, do nej poukladáme  guľky, polejeme zátrepkou do ktorej dáme mlieko a postrúhaný syr.  Pečieme  a podávame so zemiakmi.
 
Zajtra  podávame  sójové špenátové cestoviny... 


Autorka: Beáta Repíková; Autor: Pixaby

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame