Čo vy na to? Výlety

Čo vy na to? Výlety

Pekné počasie a koniec školského roka, to bolo, je, asi aj bude obdobím, kedy sa mnohí z nás vydávajú na výlety, túry, proste vyrážajú niekam. Partie, rodiny a aj školy sa vyberajú na kratšie zájazdy, mestské deti do škôl v prírode. Za riaditeľkou jednej z takýchto škôl sa vybral Ľudovít Jakubove. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čas výletov, škôl v prírode a školských zájazdov je tu, a tak si na ne spomíname aj my. Včera sme to s pani riaditeľkou Stanovou preberali skôr tak organizačne, dnes Ľudovít Jakubove oslovil herca, dramaturga a známeho syna slávneho otca Iva Hlaváčka s otázkou na rodinné výlety.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Výlety školské, rodinné, dovolenkové aj predsezónne. Niekto ich zažíva viac, niekto menej, každý sa však na ne musí pripraviť. Včera nám obľúbenú destináciu odporučil herec Ivo Hlaváček, dnes to bude jeho kolega, Marián Labuda mladší.  Ľudovít Jakubove sa s ním rozprával o balení. 

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa  venujeme výletom. Hovorili sme o školských, rodinných, pracovných - lebo k hereckému životu jednoznačne patria a dnes Ľudovít Jakubove objavil malý nepredajný, ale užitočný bedeker Dobré výlety.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Začalo sa leto a väčšina z nás sa s radosťou vydáva na výlety. Rodinné, trampské, športové, školské, poznávacie, zážitkové... A na výlety chodia aj ľudia, na ktorých by ste to možno na prvý pohľad.... a možno ani na druhý, ani nepovedali.  Ľudovít Jakubove  sa na prvý výlet po páde železnej opony opýtal Milana Lasicu.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame