Dobrá rada: Ako sa vysporiadať s dlhmi

Dobrá rada: Ako sa vysporiadať s dlhmi

Ak si chcete vziať spotrebiteľský úver, pozorne počúvajte naše dobré rady tento týždeň. Hovoriť budeme aj o exekúciách a o prípadoch, keď už človek nie je schopný splácať svoje dlhy. Kedy prichádza v spotrebiteľských sporoch na rad exekúcia, opýtal sa Richard Šümeghy riaditeľky Centra právnej pomoci Evy Kováčechovej.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Tento týždeň vám radíme, čo treba robiť pri exekúciách. Ako sa dá dohodnúť na splátkach pri exekúcii, opýtal sa Richard Šümeghy riaditeľky Centra právnej pomoci Evy Kováčechovej.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme vám už poradili, čo treba robiť pri exekúciách, ak sa niekto už dostane do takejto situácie. A keď už človek nie je schopný splácať svoje dlhy, riešením môže byť takzvaný osobný bankrot. Riaditeľku Centra právnej pomoci Evu Kováčechovú aj dnes oslovil Richard Šümeghy.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme už hovorili, čo je to osobný bankrot ako východisko z neúnosných dlhov, ktoré človek nie je schopný splácať. Riaditeľku Centra právnej pomoci Evu Kováčechovú aj dnes oslovil Richard Šümeghy.

21A4. časť1710190644;Sumeghy;rada štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viete, kto môže využiť inštitút takzvaného osobného bankrotu, ktorý je tou poslednou možnosťou, ako sa definitívne zbaviť neúnosných dlhov? Takýto ľudia sa so svojimi žiadosťami obracajú na Centrum právnej pomoci, ktoré má svoje kancelárie po celom Slovensku. Richard Šümeghy oslovil riaditeľku centra Evu Kováčechovú a opýtal sa jej, čo majú robiť ľudia, ktorí uvažujú o osobnom bankrote?

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko tento týždeň o radách v súvislosti s exekúciami a osobným bankrotom.

Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame