Naozaj? Hygienické pečenie

Naozaj? Hygienické pečenie

Naozaj? - pýta sa Soňa Juriková každý piatok v Rádiu Regina, keď preveruje pravdivosť rôznych informácií, ktoré našla v maili alebo na internete. Rozlíšiť pravdu od mýtu a odborný názor od laického, nie dostatočne podloženého tvrdenia totiž nie je vždy ľahké. Dnes dokonca spochybnila informáciu z BBC.

Naozaj? Hygienické pečenie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bol prof. Ľubomír Valík, vedúci oddelenia hodnotenia kvality potravín STU. Ďalšou zásadou, ktorej by sme podľa neho mali dôsledne držať, je oddeľovať náčinie, ktoré prichádza do styku so surovým mäsom a nekrájať napríklad čerstvú zeleninu do šalátu na rovnakej doske alebo tým istým nožom ako mäso.

Autorka: Soňa Juriková; ILustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame