Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch

Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch

Aj vy máte niekedy pocit, že varíte dookola stále to isté? Kulinárium  môže slúžiť ako inšpirácia. Dnes vám ponúkneme recept na Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch. Viera Horáková ho ochutnala spolu s kuchárom Miroslavom Zuzulom.

Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu prírodného na šampiňónoch potrebujete:
Mäso, olej, cibuľu, korenie, soľ, šampiňóny
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a prudko opečieme. Do pekáča navrstvíme cibuľu, šampiňóny, mäso, podlejeme vývarom a pečieme
Zajtra si pripravíme kuracie rolky plnené špenátom.


 

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame