Aj vy máte niekedy pocit, že varíte dookola stále to isté? Kulinárium môže slúžiť ako inšpirácia. Dnes vám ponúkneme recept na Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch. Viera Horáková ho ochutnala spolu s kuchárom Miroslavom Zuzulom.
Skačianske prírodné mäso na šampiňónoch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu prírodného na šampiňónoch potrebujete:
Mäso, olej, cibuľu, korenie, soľ, šampiňóny
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a prudko opečieme. Do pekáča navrstvíme cibuľu, šampiňóny, mäso, podlejeme vývarom a pečieme
Zajtra si pripravíme kuracie rolky plnené špenátom.
Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay