Plnené šampiňóny

Plnené šampiňóny

Tento týždeň budeme variť jedlá, v ktorých využijeme ako hlavné ingrediencie kyslú kapustu a hríby. Začnime plnenými šampiňónmi. S profesionálnym kuchárom Milošom Lachkovičom ich pripravovala Viera Horáková.

Plnené šampiňóny Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu plnených šampiňónov potrebujeme:
8 hlavičiek stredne veľkých šampiňónov
4 vajíčka
6 plátkov syra
trocha kôpru
a hladkú múku, vajíčko a strúhanku na vysmážanie
Postup:
Šampiňóny umyjeme, odrežeme nožičky a vajíčka uvaríme na tvrdo.
Nožičky zo šampiňónov, syr a vajíčka nakrájame na kocky, pridáme kôpor a touto hmotou naplníme šampiňón. Druhým ho prikryjeme, prepichneme špáradlom a vysmažíme.
Zajtra si pripravíme plnené zemiakové knedle so škvarkami.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame