Iste nám dáte za pravdu, že jedlo, ktoré pripravujeme s láskou, chutí oveľa lepšie, ako keď varíme z povinnosti. Vedel by vám o tom rozprávať aj Miloš Lachkovič, nositeľ titulu majster kuchár sveta. Po celý týždeň sme spolu s ním pripravovali jedlá ľahšie stráviteľné, na ktorých si mohli pochutnať aj vegetariáni. Dnes máme pre vás ďalšiu pochúťku. Spolu s majstrom kuchárom ju pripravila aj Viera Horáková.
Vykostené kuracie prsia s kapustou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Ak máte chuť pripraviť si plnené kuracie vykostené stehná, preliate kyslou kapustou, recept vám zopakujeme.
Budete potrebovať:
4 vykostené kuracie stehná, 2 hrste kyslej kapusty, , soľ, korenie, slaninku
Slaninku opražíme, pridáme kyslú kapustu, soľ, korenie
Kuracie stehná osolíme, naplníme, zatočíme a hodinu pečieme. 10 minút pred dopečením prelejeme kyslou smotanou.