Ako sa stravovať počas Veľkej noci

Ako sa stravovať počas Veľkej noci
Tento týždeň vám poradíme, ako sa neprejesť údeného a sladkostí počas blížiacich sa sviatkov a aké sú zdravé alternatívy k tradičným pochúťkam Veľkej noci. Richard Šümeghy oslovil odborníčku v oblasti zdravej výživy, ktorú poznáte aj z Dámskeho klubu na Jednotke, Janku Trebulovú. Tá pripomína, aké zásady je dôležité dodržiavať.

Ako sa stravovať počas Veľkej noci - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň radíme, ako sa neprejesť kalorických jedál, ktorým počas Veľkej noci nedokážeme odolať. Sú to nielen sladkosti, ale aj údené špeciality. Čo s tým? Richard Šümeghy oslovil odborníčku na vedeckú výživu Janku Trebulovú.

Ako sa stravovať počas Veľkej noci - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň radíme, ako sa neprejesť údeného, vajíčok a sladkostí a aké sú zdravé alternatívy k tradičným jedlám veľkonočných sviatkov. Hovoríme aj o tom, ako si udržať zdravú telesnú hmotnosť počas celého roka. Čo však máme robiť, keď nedokážeme odolať sladkým jedlám? Richard Šümeghy oslovil odborníčku na zdravú výživu Janku Trebulovú.

Ako sa stravovať počas Veľkej noci - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň radíme, ako sa neprejesť sladkostí a ťažkých jedál a aké sú zdravé alternatívy k tradičným pochúťkam  Veľkej noci. Richard Šümeghy oslovil odborníčku v oblasti zdravej výživy Janku Trebulovú a opýtal sa, čo podporuje trávenie?

Ako sa stravovať počas Veľkej noci - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako môžeme pôstny deň využiť na očistu alebo inak povedané na detoxikáciu organizmu? Richard Šümeghy oslovil odborníčku v oblasti zdravej výživy Janku Trebulovú.

Ako sa stravovať počas Veľkej noci Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na budúci týždeň vám poradíme ako si zariadiť byt.

Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame