Fórum: Online objednávanie pacientov v Trnavskom kraji

Fórum: Online objednávanie pacientov v Trnavskom kraji

V našej rubrike Fórum sa často pýtate na témy z oblasti zdravotníctva. Viacerí z vás ste nám napísali, že dostať sa na odborné vyšetrenie je niekedy nad ľudské sily. V trnavskej poliklinike Družba pacienti napríklad niekedy čakajú už od skorého rána, ešte pred otvorením budovy. Problém by mohlo vyriešiť objednávanie pacientov cez internet. Trnavský samosprávny kraj tento bezplatný systém zaviedol, no lekári sú opatrní. Prečo? Martin Jurčo oslovil riaditeľku odboru zdravotníctva a humánnej farmácie kraja Luciu Šmidovičovú.

Fórum: Online objednávanie pacientov v Trnavskom kraji Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pripomeňme, že systém elektronického objednávania pacientov funguje zatiaľ na západnom Slovensku v Trenčianskom kraji, a v Trnavskom sa pomaly rozbieha od 1. júna. Ako aj zdôraznila riaditeľka odboru zdravotníctva Trnavského samosprávneho kraja Lucia Šmidovičová, pripomínajte svojim lekárom, aby sa do systému zapojili. Uľahčuje prácu im, no najmä objednávanie pacientom.  

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.  

Autor: Martin Jurčo; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame