Rybie ragú s krevetami

Rybie ragú s krevetami

Nedeľný slávnostný obed vieme pripraviť veľmi rýchlo a zdravo, dokonca aj bez akýchkoľvek alergénov. S Beátou Repíkovou a KatarínouTrgovou, ktorá je aj autorkou kuchárskej  knihy  pre alergikov.    

Rybie ragú s krevetami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme: ryby,  cuketu, papriku,  paradajky, cibuľu, citrónovú šťavu, kajenské korenie ,  krevety, olivy, šampiňóny

Postup: filé nakrájame na kocky osolíme, pridáme citrónovú šťavu. Takto si  rybu / filé/     pripravíme na opečenie.
Medzi tým  smažíme cibuľku a zeleninu a potom pridáme nakrájanú už predpripravenú rybu,   
Podusíme a pridáme pretlak, prípadne šampiňóny alebo olivy podľa chuti. nezabudneme ani  na bylinky.
 

Autorka: Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame