Nedeľný slávnostný obed vieme pripraviť veľmi rýchlo a zdravo, dokonca aj bez akýchkoľvek alergénov. S Beátou Repíkovou a KatarínouTrgovou, ktorá je aj autorkou kuchárskej knihy pre alergikov.
Rybie ragú s krevetami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme: ryby, cuketu, papriku, paradajky, cibuľu, citrónovú šťavu, kajenské korenie , krevety, olivy, šampiňóny
Postup: filé nakrájame na kocky osolíme, pridáme citrónovú šťavu. Takto si rybu / filé/ pripravíme na opečenie.
Medzi tým smažíme cibuľku a zeleninu a potom pridáme nakrájanú už predpripravenú rybu,
Podusíme a pridáme pretlak, prípadne šampiňóny alebo olivy podľa chuti. nezabudneme ani na bylinky.