Ako sa zorientovať vo svete technológií

Ako sa zorientovať vo svete technológií

Tento týždeň vám poradíme, ako sa zorientovať v bohatej ponuke technologických noviniek, ktorých vývoj neustále napreduje a ktoré používame dennodenne. Ale niekedy si neuvedomujeme, že možno úplne zbytočne máme doma mobil, tablet a ešte aj notebook. Richard Šümeghy preto oslovil odborníka vo svete najnovších technológií Martina Drobného. Aj starší ľudia už zistili, že do kamennej banky netreba chodiť, keď stačí zobrať do ruky mobilný telefón. 

Ako sa zorientovať vo svete technológií 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme, ako sa zorientovať v bohatej ponuke technologických noviniek, ktorých vývoj neustále napreduje a ktoré používame prakticky každý deň. Aj seniori si už zvykli na výhody smartfónov. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete technológií Martina Drobného.

Ako sa zorientovať vo svete technológií 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme, ako sa zorientovať vo svete aktuálnych technologických noviniek, ktoré používame dennodenne. Mnohí z nás majú nielen smartfón, ale aj tablet. Richard Šümeghy aj dnes oslovil Martina Drobného, odborníka vo svete informačných technológií. Aké výhody oproti smartfónu vlastne má tablet?

Ako sa zorientovať vo svete technológií 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes už bežne používame súčasne smartfón aj tablet. V ktorých prípadoch je však dobré mať aj stolný počítač alebo notebook? Richard Šümeghy oslovil Martina Drobného, odborníka v oblasti informačných technológií.

Ako sa zorientovať vo svete technológií 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako si vybrať medzi smartfónom, tabletom, ultrabookom alebo stolným počítačom? Celý týždeň sme hovorili o ich výhodách a čo si vybrať pre svoju potrebu. Richard Šümeghy oslovil odborníka v oblasti informačných technológií Martina Drobného. Sú dnes už všetci seniori zbehlí v používaní spomínaných technológií?

Ako sa zorientovať vo svete technológií 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko zo sveta súčasných technológií. Od pondelka zmeníme tému a hovoriť budeme o tom, ako sa ekologicky správať v domácnosti


Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame