Nákup a reklamácia topánok

Nákup a reklamácia topánok

Koľko pesničiek, v ktorých sa ospevujú topánky poznáte? Spievala o nich Ivona Přenosilová, aj o črievičkách zo zlata existuje pesnička. Raz darmo, nohy, ktoré nás nesú po celý život potrebujú aj kvalitnú obuv. A o nej budeme hovoriť tento týždeň. Ako vlastne obuv delíme, opýtala sa Viera Horáková  Milady Zoradovej z bratislavskej predajne obuvi.

Nákup a reklamácia topánok 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ženy dokážu pre krásu trpieť. Ale keď vás tlačí topánka, zabudnete na všetko, nedokážete sa sústrediť a prežívate muky. Aj preto je dôležité, vybrať si tú správnu topánku. Čo by sme mali mať na zreteli pri skúšaní? Viera Horáková sa zhovárala sa s Miladou Zoradovou z predajne obuvy.

Nákup a reklamácia topánok 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


O osobnej hygiene každého z nás asi ani netreba hovoriť. Sprcha, mydlo, krém na telo. Samozrejmosť? Asi áno. Ale aj o obuv sa treba náležite postarať. A pravidelne. Viera Horáková sa rozprávala s Miladou Zoralovou s predajne topánok.

Nákup a reklamácia topánok 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci. Platí to aj pri topánkach. Ako poznať kvalitnú topánku? Viera Horáková sa rozprávala s Miladou Zoralovou z predajne obuvi.

Nákup a reklamácia topánok 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dobrých radách sme už hovorili o tom, že správnym ošetrením môžeme predĺžiť životnosť topánky. Bez čoho sa však pri ošetrovaní obuvi nezaobídeme? Opýtala sa Viera Horáková Milady Zoralovej, z bratislavskej predajne obuvi.

Nákup a reklamácia topánok 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Od pondelka budeme trénovať pamäť, posilňovať a cvičiť naše mozgové závity.

Autorka. Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame