Fórum: Duplicitné platenie cestovného lístku

Fórum: Duplicitné platenie cestovného lístku

V našej rubrike sa venujeme vašim podnetom. Pán Stanislav cestuje do práce vlakom a má predplatný lístok Báhoň – Bratislava Rača. Cestoval z Bratislavy hlavnej stanice do Piešťan a pri okienku ukázal predplatný lístok. V pokladni mu vydali lístky na cestu zvyšnej trasy. Teda z hlavnej stanice do Rače a potom z Báhoňa do Piešťan. Sprievodkyňa mu ich však neuznala, pretože nástupnou stanicou bola Bratislava - Rača, kde podľa nej rýchlik nestojí.
Poslucháč Stanislav sa preto pýta, ako je možné, že pokladňa vydá doklady, ktoré potom sprievodca neuzná. Čo na to hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč? Pýtal sa Martin Jurčo.  

Fórum: Duplicitné platenie cestovného lístku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Takže zhrňme si to. Cestujúci môže kombinovať traťové predplatné lístky a doplatok. Takýto doplatkový lístok môže byť vydaný aj na trasu, v ktorej vlak nestojí. Dôležité v tomto prípade je, aby bola zaplatený celý precestovaný úsek.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.   

Autor: Martin Jurčo; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame