Ako využívať služby advokáta?

Ako využívať služby advokáta?

Advokáti sú dnes častou mediálnou témou. Aktuálne aj verejnosť sleduje niekoľko procesov a niektorých advokátov už poznáme aj po mene. Premýšľali ste však už o tom, že by ste advokáta mohli potrebovať aj vy? Na to, aby ste využili služby advokáta nemusíte spáchať priamo trestný čin - advokáti môžu byť užitoční v mnohých situáciách. Ako využívať ich služby - o tom budeme hovoriť tento týždeň. Advokáta Mariána Haršányho sa pýta Marcel Hanáček. 

Ako využívať služby advokáta? 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O práci advokáta má každý z nás aspoň zbežnú predstavu, ale nie všetci už služby advokáta využili. Potrebovať to však môže naozaj každý a tak si povieme, ako na to. S advokátom Mariánom Haršánym sa rozprával Marcel Hanáček.

Ako využívať služby advokáta? 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každý z nás sa môže dostať občas do situácie, keď môže využiť služby advokáta. Nie sú to príjemné situácie a nemusíme sa do nich dostať vlastnou vinou. Ale keď už treba nejaký právny problém riešiť, advokát nám môže výrazne pomôcť. Ako využívať služby advokáta? O tom hovoríme celý tento týždeň a aj dnes sa advokáta Mariána Haršányho pýta Marcel Hanáček.

Ako využívať služby advokáta? 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň si radíme, ako využívať služby advokáta tak, aby sme jednoduchšie postupovali v riešení nepríjemných situácií. Nepríjemná situácia môže nastať aj vtedy, keď príde na platenie. Služby advokáta obvykle nie sú zadarmo a je viac spôsobov, ako sa dá odmena nastaviť. Na toto všetko sa advokáta Mariána Haršányho pýtal Marcel Hanáček.

Ako využívať služby advokáta? 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme si radili, ako využívať služby advokáta a keď sa vám niekedy zdalo, že to nie je celkom jednoduché ... je aj nie je. Aj advokáti aj klienti sú len ľudia a dôležitá je korektná komunikácia. Ale aj tak môže všetko dopadnúť inak. S advokátom Mariánom Haršánym sa rozprával Marcel Hanáček.

Ako využívať služby advokáta? 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ale toto je už iná téma - ako sa nenechať oklamať. Niekedy povieme viac aj o tom, ale na budúci týždeň máme pripravené niečo iné: poradíme, ako sa správne pôstiť. Z duchovného i medicínskeho hľadiska.


Autor: Marcel Hanáček; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame