Fórum: Náhle zvýšenie cien v ubytovacom zariadení

Fórum: Náhle zvýšenie cien v ubytovacom zariadení

Poslucháč Michal z Bratislavy nám v maili opisuje svoju nepríjemnú skúsenosť. Chcel si predĺžený víkend užiť s manželkou a malým psom v Piešťanoch v ich obľúbenom hoteli tesne pri Váhu.  Už tam bol viackrát a tak ho zaskočilo, keď sa pri rezervácii pobytu dozvedel, že od Nového roka majú upravené ceny - a za psa za jednu noc by mal zaplatiť 30 eur, čo je oproti vlaňajšku nárast o 200 %.  A to aj napriek tomu, že znížená daň z pridanej hodnoty na ubytovacie služby platí od  1. januára 2019 a namiesto 20 % platia návštevníci iba 10-percentnú sadzbu dane. Chcel poradiť a Miroslav Würfl preto oslovil generálneho manažéra Asociácie hotelov a reštaurácií Mareka Harbuľáka, ktorý je zároveň aj prezidentom Zväzu cestovného ruchu Slovenskej republiky. 

Fórum: Náhle zvýšenie cien v ubytovacom zariadení Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak poslucháč stratí dôveru k tomuto zariadeniu, zrejme bude musieť hľadať v inom regióne, kde mu predajcovia ponúknu vyhovujúcejšie ubytovacie podmienky.  

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame