Digitálny svet - Tábor pre mladých technikov

Digitálny svet - Tábor pre mladých technikov

Pre mnohé deti sú neodmysliteľnou súčasťou letných prázdnin tábory. Rodičia môžu nájsť presne „ šité na svoje dieťa“. V ponuke sú totiž tábory, kde sa deti učia hrať divadlo, športujú, kreslia, či dokonca jazdia na koňoch. Ale počuli ste už o bratislavskom „Dennom tábore  digitálnych technológií?“ Kým však s Jankou Bleyovou vojdeme do priestorov Vedeckého parku Univerzity Komenského, presnejšie do jeho kreatívnych dielní – ešte názor Evy Vaškovej z Centra vedecko – technických informácií, prečo má význam organizovať práve takýto tábor.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak máte doma budúceho programátora či milovníka najmodernejších výrobných technológií, ešte stále máte možnosť prihlásiť ho na jeden z dvoch turnusov denného „digitálneho tábora“. Prvý  sa  začína  koncom mesiaca, presnejšie 30. júla a druhý 6. augusta.  A o tom,  čo všetko sa tam deti  naučia - sa s lektorom spomínaného tábora  Pavlom Petrovičom, s brigádnikom  Martinom a s Evou Vaškovou z Centra vedecko – technických informácií zhovárala Janka Bleyová. Samozrejme, ich stretnutie sa odohralo v priestoroch Vedeckého parku UK  - v laboratóriu FabLabu.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V digitálnom svete v bratislavskej kreatívnej dielni FabLab, kde pripravujú Denný tábor,  sme boli s Jankou Bleyovou. Ešte raz pripomeniem, že na bezplatný  „Denný  tábor digitálnych technológií,“ môžete svoje dieťa prihlásiť  v dvoch turnusoch. Prvý sa začína 30. júla a druhý  sa začne 6. augusta. Prihlásiť sa možno priamo prostredníctvom „Fablab“ Bratislava

Autor: Janka Bleyová; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame