Dom tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave

Dom tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave

Môže sa stať sociálne zariadenie pre seniorov skutočným domovom? Túto otázku si kladú mnohí seniori, či ich príbuzní vtedy, keď ich životné situácie, či zdravotný stav nútia hľadať možné riešenia. Aj keď sa hovorí, že starého človeka, tak ako starý strom, nepresadíme, život seniorov v Dome tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave ukazuje, že takáto voľba môže byť pre budúcnosť seniora dokonca výhrou. Zariadenie pred pár dňami oslávilo 31. výročie svojho vzniku a na narodeninových oslavách nechýbala Tatiana Šušková.

Dom tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dom tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave oslávil 31. výročie svojho založenia. Patrí k najväčším zariadeniam pre seniorov a za roky existencie sa v ňom aj vďaka profesionalite jeho pracovníkov vyprofilovala pestrá ponuka služieb. V Deň otvorených dverí sa s nimi mohli zoznámiť seniori, ich príbuzní, ale aj návštevníci zariadenia. Všetci oceňovali, že seniori nezostávajú sami a ak im to zdravotný stav dovolí, často im na všetky aktivity nestačí 24 hodinový deň. Tak ako spievajú vo svojej hymne, ktorú si vypočula Tatiana Šušková.

Dom tretieho veku na Poloreckého ulici v Bratislave - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tak prajeme všetko najlepšie nielen seniorom, ale aj pracovníkom Domu tretieho veku na Poloreckého ulici v bratislavskej Petržalke.

Autorka: Tatiana Šušková Ilust. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame