Čo vy na to? Čo prinesie rok 2018?

Čo vy na to? Čo prinesie rok 2018?

Rok 2018 sa nám už naplno rozbehol a mnohí z nás sa zamýšľajú, či bude aspoň taký, ako ten predchádzajúci, alebo nastanú veľké, radikálne zmeny. Jednou z vecí, ktoré sa nás týkajú všetkých, ale nemáme na to žiadny vplyv, je počasie. Ľudovít Jakubove oslovil Pavla Faška, z SHMÚ.  

Pavol Faško, klimatológ Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme sa pustili do úvah a vízií, aký bude rok, ktorý sa nám už naplno rozbehol, čo nás v ňom čaká. Ako prvé sme si zmapovali a odhadli to, čomu sa nikto z nás nevyhne, počasie. Po klimatológovi dnes Ľudovít Jakubove oslovil politológa, Pavla Baboša z Filozofickej fakulty Univerzity Komenského.

Pavol Baboš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aký bude rok, ktorý má za sebou prvé dva týždne? Hovorili sme o tom s klimatológom, politológom a dnes to bude odborník na financie. Veď peniaze sú často "až na prvom mieste".  Ľudovít Jakubove sa stretol s Mariánom Búlikom. 

Marián Búlik Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vedieť, čo bude, bolo odjakživa pre obyčajného človeka veľkým lákadlom.  Aj preto mali vždy jasnovidci, veštice, či vedmy, “na ružiach ustlané“.  Ľudovít Jakubove sa však s otázkou „Čo nás čaká v roku 2018“ obracia na odborníkov. Z oblasti klimatológie, politiky, financií a dnes to bude Ondrej Macko - odborník na výpočtovú techniku, ktorá nám zasahuje do života už takmer úplne všade.

Ondrej Macko Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame