Pravidlá mobilnej komunikácie

Pravidlá mobilnej komunikácie

Výdobytky modernej techniky využíva väčšina z nás, takmer každý deň. Ovplyvňujú náš život, voľný čas, naše vzťahy, myslenie či kontakt s okolitým svetom. A práve o komunikácii prostredníctvom mobilného telefónu bude tento týždeň aj naša Dobrá rada. Viera Horáková sa rozprávala s protokolistkou Boženou Volkovou.  

Pravidlá mobilnej komunikácie 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o pravidlách, ktoré by sme mali dodržiavať pri mobilnej a elektronickej komunikácii. Možno sa to stalo aj vám, že ste sa  nechtiac stali svedkom toho najintímnejšieho rozhovoru. Čo by sme mali mať pri telefonovaní mobilom na pamäti? Opýtala sa Viera Horáková protokolistky Boženy Volkovej.

Pravidlá mobilnej komunikácie 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nielen pri telefonátoch prostredníctvom mobilných telefónov, ale aj pri písaní SMS-iek platia určité pravidlá, ktoré by sme mali dodržiavať. Najmä vtedy, ak sa riadime zásadami slušného správania. Viera Horáková sa zhovárala s protokolistkou Boženou Volkovou.

Pravidlá mobilnej komunikácie 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po celý týždeň hovoríme o pravidlách mailovej, sms-kovej i mobilnej komunikácie. Napriek tomu, že sa pri telefonovaní mobilom často stráca osobný kontakt, predsa sú situácie, keď mobil využiť môžeme. Povedala Viere Horákovej odborníčka na protokol a etiketu Božena Volková.

Pravidlá mobilnej komunikácie 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nielen pri mobilnej komunikácii, ale aj pri písaní  mailov  platia určité pravidlá, ktoré by sme mali dodržiavať. Viera Horáková sa zhovárala s Boženou Volkovou.

Pravidlá mobilnej komunikácie 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V pondelok sa už budeme venovať znižovaniu a separácií odpadov. Povieme si prečo je dôležité triediť odpad a kde robíme najčastejšie chyby, či už pri triedení plastov, skla alebo papiera. Radiť bude Marek Brinzík z organizácie NATUR-PACK.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame