Tréning pamäti

Tréning pamäti

V závere októbra, mesiaca úcty k starším, vám poradíme, ako môžete trénovať svoju pamäť tak, aby vám dobre fungovala aj vo vyššom veku. A prečo vlastne zabúdame? Na to sa Richard Šümeghy opýtal certifikovanej trénerky pamäti Kataríny Benciovej.  

Tréning pamäti 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V závere mesiaca úcty k starším, vám tento týždeň radíme, ako môžete trénovať svoju pamäť tak, aby vám dobre fungovala aj vo vyššom veku.  Dnes to bude zmyslové vnímanie. Na to sa Richard Šümeghy opýtal certifikovanej trénerky pamäti Kataríny Benciovej.

Tréning pamäti 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Existujú rôzne techniky na zlepšenie schopnosti pamätať si. Napríklad, ak máme problém zapamätať si mená, tváre alebo dlhšie čísla. Richard Šümeghy aj dnes oslovil certifikovanú trénerku pamäti Katarínu Benciovú. 

Tréning pamäti 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme, ako sa dá trénovať pamäť. Existujú rôzne techniky na zlepšenie schopnosti pamätať si. A na našu pamäť má vplyv aj zdravý životný štýl. Richard Šümeghy aj dnes oslovil certifikovanú trénerku pamäti Katarínu Benciovú.

Tréning pamäti 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme hovorili o tom, ako sa dá trénovať pamäť. Existujú rôzne techniky na zlepšenie schopnosti pamätať si a oživiť si napríklad aj spomienky.  Certifikovanú trénerku pamäti Katarínu Benciovú z Malokarpatskej knižnice v Pezinku oslovil Richard Šümeghy.

Tréning pamäti 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko dobrá rada na tento týždeň a od pondelka zmeníme tému, zameriame sa na aromaterapiu.


Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame