Fórum: Problémy s priechodom na Račianskom mýte

Fórum: Problémy s priechodom na Račianskom mýte

Do rubriky Fórum sa nám ozval rozčarovaný poslucháč Juraj, ktorý pravidelne cestuje z bratislavskej Rače električkou a vystupuje na frekventovanej zastávke Račianske mýto. Túto zastávku už dlhé roky mnohí kritizujú. Ľudia vystúpia z električky, použijú priechod pre chodcov, no medzi električkovými koľajnicami a hlavnou cestou je len veľmi malý priestor. Hrozia nebezpečné kolízie chodcov s autami či električkami. Uvedomuje si bratislavský magistrát túto nebezpečnú situáciu a plánuje ju riešiť? Opýtal sa Juraj Turis hovorkyne Zuzany Onufer.  

Fórum: Problémy s priechodom na Račianskom mýte Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rôzne riešenia sú na svete už aj dnes. Počkáme teda, kedy sa problém traumatizujúceho miesta pre chodcov už konečne po desiatkach rokov vyrieši. Situáciu na bratislavskom Račianskom mýte budeme aj naďalej sledovať. 

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk
 

Autor: Juraj Turis; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame