Fórum: Predražená zásielka

Fórum: Predražená zásielka

Poslucháčka Zdenka z Leopoldova nám poslala takýto e-mail: 16.januára 2019 som si objednala v tvrdej väzbe dve pokladničné knihy – aj s dopravou za cenu 15,70 €.  Táto objednávka bola potvrdená. 25.januára mi kuriér oznámil, že mi doručí zásielku, ale za 19,50 €.  Zavolala som do firmy, kde som si tovar objednala, že ju odmietam prijať, lebo cena je navýšená bez toho, aby ma na to upozornili. Na to mi odpísali, že to majú v podmienkach, a že vzniknutú škodu si budú vymáhať v zmysle zákona. Kto bude v tomto prípade ťahať za kratší koniec, zisťoval Miroslav Würfl.  Oslovil vedúcu Odboru ochrany spotrebiteľa Slovenskej obchodnej inšpekcie, Janu Dlhopolčekovú. 

Fórum: Predražená zásielka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sa poslucháčka  obráti na Slovenskú obchodnú inšpekciu, tá preskúma predajcom stanovené podmienky.  Po ich vyhodnotení môže voči nemu vyvodiť aj zodpovednosť formou sankcie.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame