Fórum: Strach z dobročinných zbierok

Fórum: Strach z dobročinných zbierok

Do rubriky Fórum nám nechávate svoje námety v rozhlasovom odkazovači alebo v mailovej pošte. Tentokrát nám „pristala“ poslucháčska inšpirácia priamo vo vysielaní relácie Seniori, ktorú venujeme v Rádiu Regina našim najstarším. Aj keď sa v danom momente netýkala diskutovanej témy, Tatianu Šuškovú zaujala natoľko, že sa ju rozhodla spracovať ako zaujímavý, dôležitý, ale najmä varovný podnet. Tak najskôr telefonát, v ktorom právom nechýbali emócie:  

Fórum: Strach z dobročinných zbierok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Seniori sú v rámci podvodov najohrozenejšou skupinou obyvateľstva. Asi nebude nikdy dosť upozornení,  ako nenaletieť nečistým a neférovým praktikám, aj preto by sme sa aj doma mali s nimi o tomto riziku viac rozprávať, aby raz nemuseli oklamaní a podvedení volať do rádia či vystupovať vo večerných televíznych novinách. Tejto téme sa budeme aj my v Rádiu Regina venovať naďalej. 

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk

Autorka: Tatiana Šušková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame