Fórum: Seniori si musia vymeniť vodičské preukazy

Fórum: Seniori si musia vymeniť vodičské preukazy

Do redakcie sme dostali písomný podnet od poslucháčky z Bratislavy. Hoci je už na dôchodku,  je stále mimoriadne aktívna a takmer denne sedí za volantom. Pýta sa, prečo si šoféri seniori musia vymeniť staré vodičské preukazy za nové? Na internete čítala, že klasickým ružovým vodičským preukazom už odzvonilo a skončila aj  ich v minulosti proklamovaná neobmedzená platnosť. Tento mail zaujal aj Miroslava Würfla. Zistil, že vodičské preukazy s neobmedzenou platnosťou sa vydávali do 19. januára 2013. Ďalšie podrobnosti mu prezradila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.  

Fórum: Seniori si musia vymeniť vodičské preukazy Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Poslucháčke  odporúčame, aby si vymenila starý vodičský preukaz za nový. Je to krátky administratívny úkon a nový doklad jej bude platiť na dlhšie obdobie.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame