Fórum: Sú ohorky neškodné?

Fórum: Sú ohorky neškodné?

Z pošty, ktorá prichádza do našej rubriky Fórum, sme dnes vybrali podnet poslucháčky Evy. Sťažovala sa nám na nedisciplinovaných susedov, ktorí hádžu ohorky z cigariet pod balkóny paneláku. „Aj keď sú malým odpadom, veľmi by ma zaujímalo, či sú pre prírodu neškodné“, zaujíma sa poslucháčka. Tatiane Šuškovej potvrdili aj ľudia na uliciach, že takýto odpad nájdeme na každom kúsku verejných priestranstiev.  

Fórum: Sú ohorky neškodné? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možno vás zaujala aktuálna správa, že americký bádateľ Victor Vescovo prekonal rekord v najhlbšom ponore, keď v špeciálnej ponorke zostúpil takmer 11 kilometrov pod hladinu do Mariánskej priekopy v Tichom oceáne. A viete čo tam našiel? Okrem novoobjavených morských druhov, aj plastový odpad na morskom dne. Možno aj z našich cigaretových ohorkov.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk

Autorka: Tatiana Šušková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame