Fórum: Problémy lietadiel Boeing 737 Max a letné dovolenky

Fórum: Problémy lietadiel Boeing 737 Max a letné dovolenky

Do redakcie nám písali viacerí poslucháči, ktorí sú zvyknutí využívať na dovolenku tzv. ultra last minute ponuky. Radi ušetria, nemajú veľké očakávania, postačí im more a kam presne poletia, stačí im vedieť aj deň pred odletom. Zaujíma ich najmä to, aká je tohtoročná situácia na trhu s dovolenkami na poslednú chvíľu. Hovorí sa totiž, že aj z dôvodu uzemnenia lietadiel typu Boeing 737 Max ich počet túto sezónu rapídne klesol a nie je pomaly z čoho vyberať. Na túto tému si bližšie posvietil Juraj Turis a ako prvú oslovil hovorkyňu letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veroniku Ševčíkovú.

Fórum: Problémy lietadiel Boeing 737 Max a letné dovolenky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Takže ak ste stále za ponuky na poslednú chvíľu, môže to byť tento rok o čosi dobrodružnejšie, dovolenkové zvyky Slovákov sa však menia a v poslednom čase sa naši dovolenkári začínajú spoliehať viacej sami na seba a letenky s ubytovaním si čoraz častejšie objednávajú cez vlastnú réžiu.    

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.  
 
 

Autor: Juraj Turis; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame