Fórum: Zanedbané dopravné prostriedky MHD

Fórum: Zanedbané dopravné prostriedky MHD

Téma, ktorej sa dnes venujeme, sa dotýka tých, ktorí  cestujú mestskou hromadnou dopravou. Poslucháčka nám dáva do pozornosti znečistené prostriedky mestskej hromadnej dopravy v Bratislave. Najviac sa sťažuje  na linky, ktoré  jazdia v okrajových častiach Bratislavy: smer  Vajnory a Dolné Hony. Pýta sa, akým spôsobom sa nasadzujú autobusy do terénu  a prečo sú autobusy na linke 65 až v takom nevyhovujúcom stave? Po odpoveď sa vybrala  Beáta Repíková a zaklopala na dvere hovorkyne Dopravného podniku mesta Bratislava Adriane Volfovej.  

Fórum: Zanedbané dopravné prostriedky MHD Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Téme sa ešte budeme venovať, v súvislosti s ďalším podnetom, ktorý sa týka cestovania  MHD. Napísal nám i ďalší poslucháč, ktorý sa pýta, prečo niektoré linky v Bratislave premávajú v tridsať minútovom intervale? A pritom sú v danej oblasti jediné. 

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.


Autorka: Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame