Fórum: Cesta Senica – Holíč je roky v katastrofálnom stave

Fórum: Cesta Senica – Holíč je roky v katastrofálnom stave

Frekventovaná cesta prvej triedy Senica – Holíč, ktorá spája Slovensko v smere od Trnavy do Českej republiky je roky v katastrofálnom stave. Hlboké vyjazdené koľaje, početné výtlky a zničené krajnice ohrozujú vodičov kamiónov aj osobných áut. Nebezpečné úseky cesty rieši jej správca len značkami na obmedzenie rýchlosti. Poslucháč, ktorý touto cestou dochádza do práce sa pýta: Dokedy ešte? Na riešenie problému sa Vlasta Cigánková opýtala Jozefa Viskupiča, predsedu Trnavského samosprávneho kraja, keďže cesta sa nachádza na jeho území: 

Fórum: Cesta Senica – Holíč je roky v katastrofálnom stave Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V priebehu štyroch rokov by sa malo na Slovensku opraviť alebo zrekonštruovať približne 130 kilometrov ciest prvej triedy. Ministerstvo dopravy avizuje, že práce by sa mali začať už na jar. Postup štátnych orgánov pri riešení tohto problému budeme, samozrejme, sledovať aj naďalej.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.  

Autorka: Vlasta Cigánková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame