Netradičné teľacie rezne

Kulinárium

Netradičné teľacie rezne

13. 06. 2019 11:37

Po celý tento týždeň vám Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán festu, ktorý sa mimochodom  začína 21. júna  v Bratislave, ponúka recepty na ľahko stráviteľné talianske jedlá. Viera Horáková dnes ochutnáva niečo mäsité, slovo má Radoslav Nackin.   

Netradičné teľacie rezne
Stiahnuť audio súbor

Na prípravu teľacích rezňov ala saltin boka romana potrebujeme:
Teľacie mäso, šalviové lístky, maslo, sušenú taliansku šunku prošuto a trocha vývaru. Mäso narežeme na plátky, trocha ho vyklepeme, obalíme prošutom, pod ktoré vložíme lístky šalvie. Trocha opečieme a podlejeme vývarom, podusíme 2,3 minúty. Servírujeme s akoukoľvek prílohou podľa chuti.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie
??:??