Pikantné filety

Pikantné filety

Stredomorská strava patrí medzi tie zdravšie, o tom niet pochýb. Najmä v lete môžeme odľahčiť jedálny lístok, keď sa nám v horúcom počasí nežiadajú ťažké a vysmážané jedlá .  Vhodnou alternatívou sú ryby, ktoré si  môžeme pripraviť lahodne a pre pánov aj s čili paprikou. Pikantné filety, ktoré teraz pripravia Beáta Repíková a Katarína Trgová, sú  vhodné aj pre alergikov.  

Pikantné filety Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Potrebujeme: 
100 gramov údenej slaninky, 1 cibuľu, 3 strúčiky cesnaku,  4 filety  /na 4 porcie/, 250 ml  paradajkového pretlaku, zmes korenia a sušenej zeleniny, 1 čili papričku,  100 ml  červeného vína, bylinky a petržlenovú vňať .
Postup:  Nakrájame slaninku, opečieme  ju s cibuľkou , pridáme cesnak, hneď potom keď cesnak zhnedne  pridáme  filety, čili papričku, paradajky či paradajkový  pretlak, podlejeme  červeným  vínom, osolíme a dusíme. Zajtra  si pripravíme rybu na brokolici. 

 

Autorka. Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame