Mäsová roláda so zeleninou

Mäsová roláda so zeleninou

Sladké rolády sú obľúbené u mnohých maškrtníkov. Zdravšie sú však tie, v ktorých sa ukrýva všelijaká zelenina. Takú roládu si teraz pripravíme s Dášou Ostertágovou a Beátou Repíkovou.  

Mäsová roláda so zeleninou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na mäsovú roládu potrebujme:

120 gramov teľacieho masa, soľ, lyžicu horčice, 2 plátky hydinovej šunky, 2 čerstvé listy špenátu , trochu   postrúhaného syra, štipku rasce, mletú červenú papriku, 10 gramov masla, štipku maizeny na zahustenie šťavy.  

Postup:

Mäso odblaníme a natrieme horčicou, na vrch dáme šunku, špenát, mrkvu, posypeme  syrom a zavinieme do rolády. Potom opečieme a dáme do pekáča. Podlievame pri pečení  vlastnou šťavou  a obraciame. Na záver ešte posypeme syrom, ktorý zapečieme.

Autorka: beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame