Na bicykli po Záhorí

Na bicykli po Záhorí

Známy francúzsky lekár J.Ruffier povedal: "Bicykel predstavuje vynález úplný a konečný. Bol vynájdený a nikdy nebude prekonaný". A asi mal pravdu, pretože bicykel je nástrojom slobody; môžeme ho použiť kedykoľvek nás napadne a môžeme ním vyraziť kamkoľvek si zmyslíme.
Tatiana Šušková nás dnes na dvoch kolesách pozýva do dvoch lokalít nášho regiónu. Z hlavného mesta sa najskôr prepravuje turistickým vlakom Záhoráčik na Záhorie a spolucestujúcu jej robí Alžbeta Ožvadová z Bratislavského samosprávneho kraja:  

Na bicykli po Záhorí - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak skoro ráno nasadneme na bicykle a vydáme sa do krajiny, môžeme naplno vnímať a vychutnávať čaro a vône okolia, vnímať veci a zvuky, ktoré by nám inak unikli. Ofukuje nás ranný vánok, cítime vôňu zrejúceho obilia, čerstvého vzduchu silu a teplo lúčov vychádzajúceho slnka“. Dostali ste aj vy chuť vysadnúť na bicykel? Na dlhé a dlhšie cyklotúry máme čas práve cez víkend. Pred chvíľou sme tipy na vhodné cyklotúry s Tatianou Šuškovou a  Michalom Hlatkým hľadali na Záhorí, teraz sa vyberieme do Piešťan a okolia, kde predseda Slovenského cykloklubu žije:

Na bicykli po Záhorí - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Tak krásnych miest, kam sa dá vybrať na dvojkolesovom tátošovi je v našom regióne neúrekom. My sme vám dnes s predsedom Slovenského cykloklubu Michalom Hlatkým predstavili možnosti Záhoria a okolia Piešťan. Tak vysadnite do sedla bicykla a spoznávajte čaro našej krajiny.

Autorka: Tatiana Šušková; ILustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame