Pohodové podoby leta

Pohodové podoby leta

Leto. Čas prázdnin, dovoleniek, čas sladkého leňošenia. Leto je pre mnohých z nás najkrajšia a dlhoočakávaná časť roka. A o lete je aj seriál, ktorý tento týždeň pripravila Viera Horáková. Veď môže mať toľko podôb.   

Pohodové podoby leta 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Leto je ideálny čas oprášiť si svoje vedomosti. Z histórie, geografie a nie na poslednom mieste aj jazykové znalosti. Tu je skúsenosť Viery Horákovej priamo z centra Bratislavy.

Pohodové podoby leta 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zmrzlina neodmysliteľne k letu patrí. Je prísľubom  zaručeného osvieženia a je celkom jedno, či je klasicky vanilková, čokoládová, alebo rafinovane levanduľová či nevšedne bryndzová. Ako hovorí Viera Horáková, koľko ľudí, toľko chutí.

Pohodové podoby leta 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Langoš, alebo podplamenník je pôvodom maďarská smažená placka z kysnutého cesta. Langoše chutia potreté cesnakom, cesnakovou šťavou, cesnakovým maslom, či kyslou smotanou a posypané strúhaným syrom, či inými prílohami. Ochutnala ich aj Viera Horáková.

Pohodové podoby leta 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viete si predstaviť leto bez vody? Bez príjemného osvieženia v priezračnom jazere, či na kúpalisku. Tak si zaplávajte s Vierou Horákovou.

Pohodové podoby leta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame