Ako začať cvičiť?

Ako začať cvičiť?

Všetko sa dá, ak sa chce. V dobrej rade na tento týždeň si povieme, ako si vylepšiť postavu. Naučíme sa správne cvičiť, aby sme sa nezranili, povieme si aká strava je vhodná, ako si ju ideálne rozvrhnúť počas dňa a oddýchnuť vám nedáme ani počas dovolenky. V prvom rade je ale dôležité začať. Ako nato sa opýtal Juraj Turis kondičného trénera Lukáša Havlíka.  

Ako začať cvičiť? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň myslíme v dobrej rade na naše telo a zdravý životný štýl. Včera sme si povedali, ako sa už konečne odhodlať, ako cvičiť aby sme si neublížili a v prípade že sa nato sami necítime, či môžeme cvičiť aj vo dvojici. Dnes vám poradíme ako vydržať začiatočnú drinu, ako nepoľaviť a aké ciele si dávať. S kondičným trénerom Lukášom Havlíkom sa rozprával Juraj Turis.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme, ako zmeniť svoj doterajší životný štýl a ako začať žiť zdravšie. Dôležité je odhodlať sa konečne k zmene, vydržať, mať pevnú vôľu, cvičiť správne a nebáť sa dať zabrať svojmu telu i počas dovolenky napriek tomu, že ste často na miestach, kde posilňovne nie sú. Mnohí tréneri tvrdia, že správna strava je zárukou úspechu. S kondičným trénerom Lukášom Havlíkom sa na túto tému porozprával Juraj Turis.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dobrej rade sa tento týždeň učíme správne cvičiť, stravovať sa, skrátka urobiť niečo pre svoje zdravie a najmä na tejto ceste vydržať, keďže nie každý dobre zvláda pot a drinu. Včera sme sa venovali strave a tomu ako si ju počas dňa správne rozvrhnúť. A dnes sa dozviete, ďalšie rady o cvičení, taktiež spájané s jedlom. Juraj Turis oslovil kondičného trénera  Lukáša Havlíka.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Dobrej rade sme sa tento týždeň venovali samým sebe, svojmu telu a zdravému životnému štýlu. Povedali sme si, ako sa odhodlať začať cvičiť, ako to robiť správne, ako vydržať, ako sa stravovať a v prípade že by nás niektoré cviky omrzia, dajú sa meniť. A čo také výživové doplnky?  Juraj Turis zisťoval u kondičného trénera Lukáša Havlíka.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak ako premyslene pristupujeme k správnej výžive, tak by sme mali brať aj cvičenie, aby bol úžitok čo najlepší.

Autor: Juraj Turis; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame