Maďarský guláš

Maďarský guláš

Tento týždeň sme vám v Kulináriu ponúkli recept na šalátovú, aj cuketovo hráškovú polievku. Mužom možno ulahodí pikantný maďarský guláš, ktorý pripravila Veronika Palušová spolu s Vierou Horákovou. 

Maďarský guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu maďarského gulášu potrebujeme:

Hovädzie mäso, cibuľu, červenú papriku, čerstvú papriku a rajčiny, prípadne kečup, soľ, korenie

Postup:

Na masti si opražíme cibuľu do hneda, pridáme červenú papriku. Za stáleho miešania pridávame vodu, aby sa nám vytvorila omáčka. Pridáme mäso nakrájané na kocky, opäť trocha vody a dusíme do mäkka. Na záver môžeme pridať zelenú papriku a rajčiny
Zajtra si spolu pripravíme bryndzové pirohy

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame