Tento týždeň sme vám v Kulináriu ponúkli recept na šalátovú, aj cuketovo hráškovú polievku. Mužom možno ulahodí pikantný maďarský guláš, ktorý pripravila Veronika Palušová spolu s Vierou Horákovou.
Maďarský guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu maďarského gulášu potrebujeme:
Hovädzie mäso, cibuľu, červenú papriku, čerstvú papriku a rajčiny, prípadne kečup, soľ, korenie
Postup:
Na masti si opražíme cibuľu do hneda, pridáme červenú papriku. Za stáleho miešania pridávame vodu, aby sa nám vytvorila omáčka. Pridáme mäso nakrájané na kocky, opäť trocha vody a dusíme do mäkka. Na záver môžeme pridať zelenú papriku a rajčiny
Zajtra si spolu pripravíme bryndzové pirohy