Uličkami starého mesta: Filmová Bratislava

Uličkami starého mesta: Filmová Bratislava

Zhasnuté svetlá, tma a ľudia naokolo, ktorým bije srdce v rovnakom rytme, ktorí zhíknu vtedy, keď všetci ostatní, ktorí si všetci spoločne v rovnakom čase potajomky utrú slzu. To sú ozajstní milovníci filmového plátna.

Sú ľudia, ktorí kiná a filmové predstavenia milujú, sú ľudia, ktorí si radšej pozrú filmy len doma v televízii či v počítači a je aj početná skupina tých, pre ktorých je práve nepriaznivé a chladné počasie obdobím, keď kiná navštevujú častejšie, ako po zvyšok roka.

Poďme sa dnes potúlať filmovou Bratislavou. S majstrom netradičných vlastivedných vychádzok Ivorom Švihranom navštívime bratislavské kiná, ale budeme aj objavovať známe či menej známe zákutia hlavného mesta v našich aj zahraničných filmových snímkach.  

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Máte radi filmy a viete čo majú spoločné zahraničné filmy Mierotvorca, Dračie srdce,  Povstanie, či slovenský Červený kapitán?  Kulisu všetkých tvorili viac či menej známe miesta v Bratislave. Na potulky po filmovej Bratislave sa opäť vyberieme s majstrom netradičných vlastivedných vychádzok – Ivorom Švihranom. 

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pohľad na uličky hlavného mesta cez objektív kamery sme absolvovali s majstrom netradičných vychádzok Ivorom Švihranom.

Autorka: Tatiana Šušková; ILustr. foto: Ľuboš Houška

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame