Ochotníci: Hráme ako vieme

Ochotníci: Hráme ako vieme

Dubnické divadlo z Dubnice nad Váhom sa zo svojho dlhého spánku zobudilo v roku 2009. Odvtedy namiesto seba nechalo spať Šípkovú Ruženku, oživilo nesmrteľnú klasiku Tajovského Ženského zákona, divákov s úspechom a ocenením pozvalo priamo do učiteľskej zborovne a aj teraz má v živom repertoári niekoľko titulov, pri ktorých sa väčšinou poriadne nasmejete. Michal Herceg sa stretol s vedúcou a pokladníčkou divadla Hankou Malovcovou, s režisérkou Máriou Kalmárovou a so Zuzanou Jedličkovou, ktorá má popri hraní na starosti aj komunikáciu divadla s verejnosťou. Tieto tri dámy sa veru fyzicky nestretli už poriadne dávno.

Ochotníci: Hráme ako vieme 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mária Kalmárová, Zuzana Jedličková a Hana Malovcová. To sú tri členky Dubnického divadla, ktoré Michalovi Hercegovi hovoria o svojich hrách, ale aj o rôznych podujatiach, kde herci z Dubnice nad Váhom takisto nechýbajú.

Ochotníci: Hráme ako vieme 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak to bolo Dubnické divadlo z Dubnice nad Váhom. O týždeň vám v tomto čase predstavíme ochotníkov z Cabaja-Čápora. Ich súbor Família hrá s nadšením výlučne svoje autorské hry.

 

Autor: Michal Herceg; Foto: Dubnické divadlo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame