Nová knižná kuchárka predstavuje tradičnú gastronómiu Trenčianskej stolice

Nová knižná kuchárka predstavuje tradičnú gastronómiu Trenčianskej stolice

Kniha, ktorá sa vám pripomenie dávne chute. Trenčianka Júlia Spustová sa roky venuje zbieraniu originálnych receptov našich predkov. Časť z nich teraz získala aj knižnú podobu. Varená a pečená história Trenčianskej stolice zaujala taktiež Barboru Jurenovú, ktorá zisťovala, čo mali na tanieroch hradní páni a ako sa stravovali Rimania v časoch, keď zimovali pod trenčianskou skalou.

Nová knižná kuchárka predstavuje tradičnú gastronómiu Trenčianskej stolice širokej verejnosti – jej vône, chute, špecifiká. Väčšinu receptov si pritom môžete pripraviť aj u seba doma.

Nová knižná kuchárka predstavuje tradičnú gastronómiu Trenčianskej stolice Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Barbora Jurenová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame