Výstava Ľubice Skusilovej v Bratislave

Výstava Ľubice Skusilovej v Bratislave

V týchto horúčavách by sme viacerí prijali možnosť schladiť sa. To sa dá nielen pri vode, ale napríklad aj v galérii. Po minuloročnej prezentácii v galérii Encián na Skalnatom plese, najvyššie položenej galérii na Slovensku, predstavuje Ľubica Skusilová po prvý raz svoju tvorbu v Bratislave. V Galérii Nadácie Slovak Press Photo otvorila včera večer výstavu pod názvom Trojruža, na ktorej premiéruje olejomaľby a diela vytvorené vrstvením akrylových farieb. Kurátorka Miroslava Grajciarová.

Výstava Ľubice Skusilovej v Bratislave - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ľubica Skusilová je rodáčka z Liptovského Mikuláša, bratislavskému publiku sa predstavuje dvadsiatkou obrazov. Výstava Trojruža tak prináša do mesta v letných mesiacoch kúsok tatranského osvieženia a pozýva na krátku umeleckú zastávku všetkých tých, čo sa radi obklopujú krásou a snívajú s otvorenými očami a srdcom. Pokračuje kurátorka Miroslava Grajciarová.

Výstava Ľubice Skusilovej v Bratislave - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Výstava Ľubice Skusilovej je inštalovaná na 2. poschodí Zichyho paláca. Galéria Nadácie Slovak Press Photo predstavuje v priestore primárne určenom pre fotografiu prvýkrát výtvarné diela. Výstava obrazov Skusilovej potrvá do 31. augusta.

Autor: Marcel Hanáček

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame