Už to u vás rozvoniava medom? Vo väčšine domácností ide najmä o vianočnú vôňu.
V kuchyni Jany Štrbkovej z Trnavy rozvoniava med v jedlách po celý rok.
Cez „novinárčinu“ sa dostala k vareniu, vďaka manželovi neskôr k včeláreniu, svoje recepty začala uverejňovať na stránke medové motúzy a koncom tohto roka jej vyšla aj kniha medových receptov Moja medová kuchárka. Tatiana Šušková sa s ňou porozprávala o tom, ako využiť med v kuchyni nielen počas Vianoc:
Med v kuchyni Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Med je nielen chutný, ale aj zdravý. Je už všeobecne známe, že vďaka svojmu unikátnemu prírodnému zloženiu pôsobí protizápalovo a antibakteriálne a posilňuje imunitný systém. Tak aj keď si nenájdete čas používať ho každý deň v kuchyni, skúste skonzumovať aspoň lyžičku medu denne.