Hydinárstvo má u nás dlhoročnú tradíciu. Pred rokmi to bola dokonca výkladná skriňa agropotravinárstva. Na Slovensku sme boli takmer sebestační. Ako povedal Viere Horákovej Ľubomír Urban z Únie hydinárov, bolo tu množstvo chovateľov a spracovateľských podnikov. Ako to vyzerá dnes?
Sebestačnosť hydinového mäsa I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Akokoľvek presviedčame našich spotrebiteľov, aby kupovali slovenské výrobky, stále je viac takých, ktorí sa skôr pozerajú na cenu ako na kvalitu. Viere Horákovej to potvrdil aj Ľubomír Urban z Únie hydinárov Slovenska...
Sebestačnosť hydinového mäsa II.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Nevedomosť neospravedlňuje. Aj preto je dôležité pozorne čítať informácie o tovare, ktorý kupujeme.