Sebestačnosť hydinového mäsa

Sebestačnosť hydinového mäsa

Hydinárstvo má u nás  dlhoročnú tradíciu. Pred rokmi to bola dokonca výkladná skriňa  agropotravinárstva. Na Slovensku sme boli takmer sebestační. Ako povedal Viere Horákovej Ľubomír Urban z Únie hydinárov, bolo tu množstvo chovateľov a spracovateľských podnikov. Ako to vyzerá dnes?

Sebestačnosť hydinového mäsa I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Akokoľvek presviedčame našich spotrebiteľov, aby kupovali slovenské výrobky, stále je viac takých, ktorí sa skôr pozerajú na cenu ako na kvalitu. Viere Horákovej to potvrdil aj Ľubomír Urban z Únie hydinárov Slovenska...

Sebestačnosť hydinového mäsa II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nevedomosť neospravedlňuje. Aj preto je dôležité pozorne čítať informácie o tovare, ktorý kupujeme.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame