Barania klobása

Barania klobása

Ani v dnešnom recepte nebude chýbať jahňacie mäso, ktoré odborníčka Martina Gondeková z Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra považuje za veľmi chutné a na Slovensku stále málo využívané. Nahrával Michal Herceg.

Barania klobása Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na baraniu klobásu si pripravíme: polovicu baranieho alebo jahňacieho mäsa a polovicu bravčového bôčika. Mäso pomelieme. Na 10 kg mäsa potrebujeme 200 g soli, 20 g čierneho korenia, cesnak podľa chuti až do množstva soli, okolo 20 g mletej rasce, jednu kávovú lyžičku sladkej papriky. Všetko to naplníme do čreva, vyúdime a necháme poriadne vysušiť. Tak teda dobrú chuť. Ďalší jahňací recept si pripravíme zajtra v rovnakom čase.

Autor: Michal Herceg; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame