Ako sa stať úspešný

Ako sa stať úspešný

Tento týždeň sa v našom seriáli pokúsime pozrieť na úspech. Nie, nebojte sa, nebudú to žiadne tréningy amerických koučov, ktorí na veľkých prednáškach predávajú knihy o tom, ako každý môže byť majster sveta. Marcel Hanáček sa o úspechu zhováral s psychologičkou Elenou Brozmanovou z Univerzity Komenského v Bratislave. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o úspechu. Toto slovo je dnes povinnou výbavou každého, kto chce držať krok s dobou. Nechceme vás školiť, lebo úspech je veľmi individuálny a relatívny pojem. Takže radíme len zľahka a všeobecne. Rady nahrával Marcel Hanáček s psychologičkou Elenou Brozmanovou z Univerzity Komenského v Bratislave.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V niektorých veciach sa radí ľahšie, inde je rada zložitejšia. Poradiť, kde je lacnejšie mlieko, je pomerne jednoduché, ale radiť vo vzťahoch – to je tenký ľad. Marcel Hanáček s psychologičkou Elenou Brozmanovou z UK v Bratislave dnes poradia vám a vašim priateľom.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keď všetko ide podľa našich plánov a predstáv, sme spokojní a môžeme povedať, že aj úspešní. Úspech je dnes často skloňované slovo, existuje veľa kníh, ktoré nám radia, ako byť úspešní a v našom seriáli sa nad úspechom zamýšľame aj my. Konkrétne kolega Marcel Hanáček a psychologička Elena Brozmanová z UK v Bratislave.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keď je človek úspešný, je spokojný. A spokojnosť je zasa základom úspechu. Náš pokoj však často nezávisí len od nás a tu môže nastať problém. Iný názor, iný pohľad a vzniká hádka. Ako sa hádať – o tom dnes hovorí Marcel Hanáček a psychologička Elena Brozmanová  z UK v Bratislave.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keď si zapamätáte aspoň niečo z tohto, budete úspešní aj pri hádkach. Na budúci týždeň budeme radiť v niečom inom: v opravovaní bicyklov.

Autor: Marcel Hanáček; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame