Rujak s krevetami

Rujak s krevetami

Chutné kulinárske špeciality pripravujú študenti Strednej odbornej školy gastronómie  a hotelových služieb na Farského ulici v Bratislave. Získavajú tak na najvyššej úrovni cenné  skúsenosti, a to aj zo stolovania, pretože  cudzokrajné recepty  servírujú aj veľvyslancom rôznych krajín. K indonézskym špecialitám patrí „rujak“ teda ovocno-zeleninový šalát  s krevetami na masle a ten nám teraz pripraví Beáta Repíková so študentkou Strednej odbornej  školy gastronómie a hotelových služieb na Farského ulici v Bratislave Nikolou Dobiovou.  

Rujak s krevetami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

Jedno mango, jednu veľkú uhorku šalát, 200 ml vlažnej vody, 2 lyžice cukru, 2 lyžice jablčného octu, maslo,  13 kusov stredne veľkých kreviet,1 limetku, červenú papriku, 2 kúsky chilli  papriky, 2 lyžice tamarindovej šťavy, 2 lyžice palmového cukru, 150 gramov pražených arašidov,1 polievkovú lyžicu rybacej omáčky.  


Autorka: Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame